2020. november 3., kedd

Tűzkár pusztított a rendkívüli anya kreatív boltjában! Egész életében adakozott, most segítsünk mi!

Mara, aki mindig jótékonykodik, gyűjt, adakozik, s erre buzdít mindenkit. A Kreatív boltjában 11.02-án hétfőn tűz ütött ki. Jelentős a kár. Most segíthetsz.

Mara a Budapest XXII. kerületének az egyik szíve, mondhatni mozgató rugója. Ő egy olyan édesanya, aki megvalósítja az álmait, példát mutat, összekovácsol. És a saját álmai mellett mindig jut ideje mások álmaira. Jótékonyságáról híres, segít, a rászorulók egyik őrangyala.

Büszke vagyok rá, hogy a barátomnak mondhatom őt. 
Tegnap böngésztem, hogy milyen dekorációt vegyünk, mivel kretívkodjunk a gyerekkel... döbbenten olvastam, hogy tűz ütött ki szeretett kisboltomban, egy zárlatos konnektor miatt.
Elsírtam magam, hogy történhet ilyen? egy olyan anyával, aki mindenkinek segít, aki a jóságáról híres. 
Több barátommal gondolkodtunk mit tehetnék, és egy kedves barátom Alinka gyűjtést szervez, hogy segíthessünk talpra állnia, hiszen a többmilliós karácsonyi árukészlet jelentős része veszett oda. Íme a Facebook poszt

KEDVES XXII. kerületi anyukák!
Bizonyára értesültetek róla, hogy Mariann Szentiványi (azaz mindannyiunk kedvenc Marája) raktárában ma hatalmas tűz pusztított. A Kreatív Hobby bolt raktárkészletének min. 90%-a elégett, elázott az oltásnál, vagy a teljes korom miatt vált használhatatlanná.
A lehető legrosszabbkor időzített a láng: az összes likvid tőke a többmilliós karácsonyi árukészletbe fektetve múlthéten érkezett be a raktárba. Az egész hétvégén több alkalmazott munkájaként összeállított 140 internetes rendelés hétfő reggeli postára várva állt bedobozolva a raktárban. A karácsonyi szezon MA kezdődött volna!
A mai nap az árukészlet szemeteszsákokba lapátolásával telt, 5 percenkénti kirohangálással, mivel a füsttől és a bűztől ennél tovább lehetetlenség a raktárban tartózkodni.
Büszke vagyok rá, hogy Marát a barátnőmnek tudhatom onnantól kezdve, hogy pár éve a legelső kerületi Baba-mama börzét elindította, és elkezdtem vele beszélgetni (na jó, 3perc múlva inkább vihogni). Sokszor és sokaknak segített már az évek folyamán a kerületben, rengeteg boldog pillanatot okozott már sok rászoruló családnak, és gyermeknek - többek közt az én kisfiamnak is.

Ma azonban arra hívlak titeket, hogy ha tudjuk, segítsük meg őt most mi!

Aki támogatni szeretné Marát, és indíttatást érez, hogy a kerület kreatív boltja talpra álljon és újra működhessen, kérem utaljon annyit, amennyit érez. Higgyétek el, bármilyen kis összeg számít! A gyűjtést 2 hétig (2020. november 15.) tervezem tartani, utána felraknék egy fotót nektek az összeg átadásáról ugyanide.
Osztián Alinka
12100011-17837837
A közleménybe kérlek írjátok bele: #mostmijövünk
Úgy utaljatok, hogy bármennyit is utaltok, a családunk megduplázza, azaz a végleg összegyűlt pénzt megszorozzuk 2-vel - remélve, hogy ez egy kis motiváció, ha hezitálnátok az utalást, vagy az összeget illetően ❤ !
Előre is nagyon köszönöm, ha a szíveteken hordozzátok Marát, a boltját, az elkövetkezendő napjait, éjszakáit, és a 2021. évét!
További infókat a Hobby Kreatív oldalán találtok:
https://www.facebook.com/hobbykreativ.hu


Én segítek. És te? Ha igen, hálásan köszönöm.

Hiszek a jóságban. A jóság erejében.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést!

Puszi: PinkAnyu

  

Ha tetszett ez a bejegyzés oszd meg másokkal is.
  
Képek forrása: Alinka Fb oldala




  

2 megjegyzés:

Amikor a halálból jöttem vissza - Pink lelkem tükre

  Sokszor azon kapom magam, hogy mosolygok. Csak úgy, látszólag különösebb ok nélkül.