2016. december 22., csütörtök

Karácsonyi üzenet a ringből


Karácsonykor mindenki készülődik, hangolódik az ünnepre, nem tesznek másként a pankrátorok sem. Szeretném tolmácsolni a karácsonyi üzeneteket a srácoktól, és a PWMPro-Wrestling Mafia ) egyesület elnök asszonyának jókívánságait. 

Kedvenc, elszánt, izmos pankrátoraim legutóbbi Santa Clothesline elnevezésű gálájukról hozok neked élményeket és fotókat, fogadjátok szeretettel:

Kisfiam legkedvesebb barátjával nyitnám az üzenetek sorát, és ő nem más, mint Steve Summer:

A karácsony ne az ajándékokról szóljon, hanem a szeretetről, a családról és arról, hogy ezen a pár napon legyen együtt család. A tárgyak megkopnak, de az emlékeket, az együtt töltött időt, még az idő múlása sem fogja a feledés homályába taszítani.

steve_3_pankracio_pinkanyu_cafeblog

Steve egy igazi hős, PukiKapitány olyan szeretettel ölelte meg őt, ahogyan csak barátokat szokás. Persze, hiszen Steve megmentette barátját a ringben. Jó példaképnek tartom, hogy a szuper rendes srácok segítik egymást, és a barátok összefognak. Kisfiam szerint: "Megmentette a bajátát, az én bajátaim, hősök!"
Íme néhány fotó, Steve-ről a ringben, és igen, jól látod PukiKapitány ölelős fotóját nem tudtam kihagyni:



Az igazi "jófiú" Chris Striker 
kérdésemre válaszolt:

Hogy mit üzenek karácsonyra? Tegyétek félre a haragot, a bosszúságot. A karácsony, a szeretet ünnepe. Ilyenkor csak a szeretteitekre gondoljatok. Lepjétek meg őket, és szeressétek egymást!

chris100_pankracio_pinkanyu

Chris-t nagyon szeretjük, kisfiamat a gála után, végighordozta a vállán a ring körül, s azóta is azt hallgatom: "Ámejikaji focistás bajátom!" 

És Chris a ringben + egy rajongói fotó:




Másik nagy kedvencünk 8 Bit, aki egy villogó Mikulás sapkával lepte meg PukiKapitányt, akiről azóta le sem lehet robbantani.
Idézem: "Bit a bajátom, kaptam tője mikujássapkát, és hátálmás Bit!" Megjegyzem Bit két méter! magas... És az ő üzenete:

Az ideális karácsony az, amikor az elfogyasztott vacsora után, a család felveszi az ajándékba kapott super Mario -s pólókat, és együtt ülnek le segazni. (ez persze érthető a régi videojátékok szerelmesétől.. * a szerk.)
 

bit_1_pankracio_pinkanyu_cafeblog

És 8Bit a ringben, ráadásként egy rajongói fotó:

Nagy rajongója kisfiam, egy másik hősnek, ő Collins:

"Ha a karácsonyra gondolok az első dolog ami beugrik, az az embertelen mennyiségű süti amit ilyenkor képes vagyok elpusztítani  aztán persze a családi összejövetelek, a negyvenszer újramesélt sztorik, és persze a karácsony elengedhetetlen kelléke a fenyőfa."

collins_pankracio_pinkanyu

Míg Collins a ringben volt, mi vigyáztunk a napszemüvegére, PukiKapitány nagy örömére, no és persze egy rajongói fotó sem maradhat le:



Az igazi jampi, Danny Vegas karácsonyi üzenete:

Az első Star Wars figurám karácsonyra kaptam, az nagyon emlékezetes volt. Számomra a család jelenti a karácsonyt. Általában pedig mindenkinek üzenném: Jampik és Jampipik! Legyen stílusban gazdag karácsonyotok!
 

danny_pinkanyu_pankracio

 
Danny a ringben, és velünk:



És egy üzenet a rossz fiútól, Jay Carter-től:

"A karácsony mindenkinek az ajándékozásról szól, pedig ennél sokkal többről kellene, na persze nem nekem mert nekem ez is csak egy nap, mint a többi..
Üzenni pedig azt üzenem, hogy nem pankrációzzuk át a kutyát, macskát a karácsonyfán.. ezt hagyjátok a profikra különben anyu, apu soha többet nem hoz Pankrációra!"

jay00

A csodálatos Bocskai Icu PWMPro-Wrestling Mafia ) egyesület elnök asszonyának jókívánságai:
 

"Számomra a család a karácsony. A karácsonyfát mindig együtt díszítjük, de a csúcsot a lányom helyezi fel, ő magasabb nálam...
A PWM Pankrátorokkal is karácsonyozunk, és együtt is szilveszterezünk. Minden anyuka egyen igyon jó sokat az ünnepek alatt, és januárban kezdhetjük a munkát a Dominator Gym -ben Újpesten! Boldog ünnepet mindenkinek!"
 

icu_pankracio_pinkanyu

 

Ha szeretnéd megnézni a srácokat élőben, kedvet kaptál megismerni őket. Kíváncsivá tettelek, a legközelebbi helyszín:


PWM Supershown 2017. február 12. Csokonai Művelődési Ház 
1153 Budapest, Eötvös utca 64-66., 
Kapunyitás 15:00


 

Kövesd az egyesületet a Facebook-on, vagy a weboldalukon, hogy naprakész információkat tudhass meg róluk: PWMPro-Wrestling Mafia


Ha úgy érzed, szívesen lennél az egyesület szponzora, akkor ne habozz írni nekem, s fel tudod venni a kapcsolatot az egyesülettel.


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést.


Puszi: PinkAnyu


Ha tetszett ez a bejegyzés oszd meg másokkal is.

Stresszes vagy? Kapcsolódj ki! Kvízeket, fejtörőket itt találsz: TESZTEK, KVÍZEK

Blogom friss, naprakész Facebook oldala: PINKANYU

A Facebook legpozitívabb csoportja: POZITÍVAN ÉLŐK




Képek forrása: Veronika Bor és Sándor Rebeka






 




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Amikor a halálból jöttem vissza - Pink lelkem tükre

  Sokszor azon kapom magam, hogy mosolygok. Csak úgy, látszólag különösebb ok nélkül.