2015. október 13., kedd

Rózsaszín Ősvigyor, avagy hogyan ne készíts gesztenyebábukat

Kezdem az elején, és rövid leszek. Apukám kérdi a twlwfonba mindig, ha be nem áll a szám (mint általában)... "Duracell fiam?"

Kb egy hónapja gyűjtjük a gesztenyét. Igen, jól olvasod egy hónapja. :)

Ugyanis PukiKapitány meglátta a tavalyi geszti figurákat fotón videón (irtó jót szórakozott tavalyi önmagán), és pont ahogyan egy jól fejlett három éves kéri "lécccccilécccciléccci plíííz mama!" - nos. valahogy kb. így.. tudtomra adta idén is akar (jól olvasod: akar!) gesztenyebábukat készíteni.

A tavalyi sztori annyiban volt jó, hogy nem voltak ilyen kemények a gesztenyék, én nem tudom mi van, de széjjel ba***rintottam a tenyerem.. :)

És szöggel kalapáccsal kellett lyukasztgatnom..  Ó, el tudod te azt képzelni? Rémálom. Úgy éreztem magam, mint egy vandál! :)

20150926_205600

Aztán előkerült az ő kis fakalapácsa is. Rengeteget nevettünk, mire minden figura elkészült, mire mind a kb 50 darab gesztenyét megkalapálta oda - vissza. Kis vödörből ki - kis vödörbe be. :) Megkalapálta egy kicsit a figurákat is, amik ezt zokon vették, és állóképességük csökkentő tendenciát kezdett mutatni. 

Nagyon jó móka volt, csak azóta is egy göb van a jobb tenyeremben a mutató ujjam alatt.. Remélem elmúlik, ha más nem akkor jövőre mire gesztízünk... :)

Most, hogy már elmúlt 3 éves, olyan nagyfiú lett. Az én kis Kapitányom növöget, okosodik, ügyesedik. Eddig is, de most valahogy "ugrott" együtt készítünk ZokniHóembereket, együtt kertészkedünk.
Mindig mindent együtt csináltunk eddig is, de mára igaziak a "jaj, de ügyes!"-ek, és nem az a 'seprű lapát, ha nem látja a gyerek..' :D
Gondolom érti mindenki mire gondolok. :D ♥

20150926_205543

Minden örömködés ellenére, azért felmerült bennem a kérdés:

Most én vagyok gyengébb, mint tavaly? Vagy a gesztenyék gyúrtak???? :D :D

Megjegyzem: a hájrétegem lehet elnyomta az izomrétegem..  :)


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést.

Puszi: PinkAnyu


Ha tetszett ez a bejegyzés oszd meg másokkal is.

Stresszes vagy? Kapcsolódj ki! Kvízeket, fejtörőket itt találsz: TESZTEK, KVÍZEK

Blogom friss, naprakész Facebook oldala: PINKANYU

A Facebook legpozitívabb csoportja: POZITÍVAN ÉLŐK



 Képek: saját

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Amikor a halálból jöttem vissza - Pink lelkem tükre

  Sokszor azon kapom magam, hogy mosolygok. Csak úgy, látszólag különösebb ok nélkül.