2017. november 21., kedd

Egy lakatlan szigetet akarok! DE AZONNAL!


Egy barátommal beszélgettem ma, aki egy erdő mélyén lakna szép nagy házban. Nos, én egy lakatlan szigetet akarok! DE AZONNAL!

Komolyan mondom befonom a hajam - és meg kell hagyni ez művészet volna, mert kb 5-10 cm hosszú, néhol felnyírt frizurát viselek - attól, ha valaki követelőzik. Pedig sok ilyen emberi lény él közöttünk. Hjaj de milyen sok!

Ha azt vesszük jogosan jegyzed meg, hogy én is "lakatlan szigetet akarok, de azonnal!" - ez is követelőzés.. lehetne, de nem az, hanem abból ered, hogy elegem van.

- Ha a kisujjam nyújtom, te már a könyököm porcait cuppogtatod, baromi nagy élvezettel, le sem sz@rva, hogy esetleg nekem fáj, vagy kényelmetlen már a szitu..

- Amikor segítséget kérsz, én éjnek-évadján püfölöm a klaviatúrát, nyomom a sódert, hogy mit hogy meddig, és fáradhatatlanul segítek. Éppen megköszönöd, s én lehunyom a szemem, de már követeled, hogy most kéne.. nem lehetne máris!? és azonnal!? NEM, mert életem van, mert helyetted nem melózhatok!

- Amikor eldöntöd magadról, hogy te  milyen überszuper csaj/pasi vagy abban amiben éppen ténykedsz, de igazság szerint, s ennek hangot is adva, azonnal követeled a sikert, amiért jobb helyeken meg szoktak dolgozni (minden egyes sikerért külön-külön)... Javaslom a "BigBráner" és a "ValóVilla" meg az "Éden" és egyéb színvonalas műsorokat, ott beletett munka, és feszített meló nélkül is kapod a sikert, az elismerést.. 

És akkor nem is említettem az "úgyis-jobban-tudom-nálad"-okat, a "mell-veregető"-ket, a "bezegg-én"-eket, a "fotel-szakértő" -et, a "házi-kutató-professzor"-okat, és a "világ-legjobb-anyja-én-vagyok" nőket.. 

Most mondhatnám ez az ország a "bezegg-én"-ek országa.. de nem mondom, mert úgy érzem ez a világ a sok kis (engem már agyongyötrő) "bezzeg-én"-ek világa!


Mit is mondtam az elején? 
Egy lakatlan szigetet akarok! DE AZONNAL!


Ha te is így érzed magad, de nem teheted meg, hogy egy lakatlan szigetre menekülj, akkor ez a cikk neked íródott, a képre kattintva olvashatod el.



Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést.


Puszi: PinkAnyu


Ha tetszett ez a bejegyzés oszd meg másokkal is.

Stresszes vagy? Kapcsolódj ki! Kvízeket, fejtörőket itt találsz: TESZTEK, KVÍZEK

Blogom friss, naprakész Facebook oldala: PINKANYU

A Facebook legpozitívabb csoportja: POZITÍVAN ÉLŐK



Képek: Pixabay

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Amikor a halálból jöttem vissza - Pink lelkem tükre

  Sokszor azon kapom magam, hogy mosolygok. Csak úgy, látszólag különösebb ok nélkül.