2017. december 14., csütörtök

Az ajándék a csomagolásnál kezdődik: így tedd felejthetetlenné!

Melyiknek örülnél jobban: a tucatzacskóban átnyújtott ajándéknak, vagy annak a meglepetésnek, aminek a csomagolását maga az ajándékozó készítette? 


A figyelmesség már ebben is megmutatkozik, ráadásul kis ráfordítással hatalmas örömet szerezhetsz. Mutatjuk, mit hozhatsz ki a mostanában egyre trendibb Scotch® Expressions ragasztószalagokból!

A karácsonyt megelőző hetek sokak számára csak az idegeskedésről és a rohanásról szólnak, pedig egy kis tervezéssel valóban örömtelivé tehetjük a készülődést. Például egyedi meglepetések készítésével, hiszen ezt sokkal jobban értékelik majd a szeretteink, nem beszélve arról, hogy anyagilag is jobban megéri. Arra is érdemes gondolni, hogy ma már a csomagolás is az ajándék fontos része. Ha a megajándékozott első pillantásra látja, hogy gondosan megtervezted, sőt saját kezűleg készítetted, biztos lehetsz benne, hogy még nagyobb lesz az öröm.


Jolly joker: a dekoratív ragasztószalag

 



A hagyományos csomagolópapírokkal sincs semmi baj, de ha idén valami igazán különlegesre vágysz, mindenképp tervezz a dekoratív ragasztószalagokkal, amik a 3M-nél például csillogós karácsonyi változatban is elérhetőek. Rengeteg szín és minta közül válogathatsz, így garantáltan egyedi lesz, amit készítesz.

Azon túl, hogy ilyen módon egy egyszerű cipős dobozt is fantasztikus díszcsomagolássá változtathatsz (ragaszthatod például szorosan egymás mellé a szalagokat, de szívet vagy csillagot is formálhatsz belőlük), egy jól eltalált kontraszttal akár egy csomagolópapírból is sokkal többet hozhatsz ki.

 


 

Mivel szinte bármilyen felületen megragadnak és áthelyezhetőek, egyáltalán nemcsak a csomagolásban veheted nagy hasznukat. Díszítheted velük például a karácsonyi üdvözlőkártyádat, de ha kortárs alkotásban gondolkodsz, akkor sem hagynak cserben: egy kartonra vagy vászonra csodás kompozíciókat varázsolhatsz! 
 
A lényeg az apró részletekben rejlik

Unod a boltokban kapható díszeket, és máshogy tennéd látványossá a fát? Nem kell hozzá más, mint papír, olló, és az általad kiválasztott arany, ezüst vagy más ünnepi színű Scotch® Expressions csillogó ragasztószalag. A neten számtalan videót találsz, amik segítségével elkészítheted egyedi papírdíszeidet, a mi egyik kedvencünk például ez az imádnivaló geometrikus megoldás itt.

És mielőtt azt mondanád, hogy jó neked a hagyományos cellux, tudj róla, hogy az átlátszó ragasztószalagok között is van ám érzékelhető különbség! A Scotch® ajándékcsomagoló szalagja például azért több egyszerű ragasztószalagnál, mivel olyan egyedi selyemfénnyel rendelkezik, aminek köszönhetően a legtöbb csomagolópapíron észrevehetetlen. Mert sokkal több múlik az apróságokon, mint gondolnád.

 


Te milyen egyedi csomagolással készülsz?


Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést.

Puszi: PinkAnyu


Ha tetszett ez a bejegyzés oszd meg másokkal is.

Stresszes vagy? Kapcsolódj ki! Kvízeket, fejtörőket itt találsz: TESZTEK, KVÍZEK

Blogom friss, naprakész Facebook oldala: PINKANYU

A Facebook legpozitívabb csoportja: POZITÍVAN ÉLŐK



 Képek: Pixabay  


 


(Képek: Scotch® Expressions, 3M  )



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Amikor a halálból jöttem vissza - Pink lelkem tükre

  Sokszor azon kapom magam, hogy mosolygok. Csak úgy, látszólag különösebb ok nélkül.