2016. január 13., szerda

Gyermeki mosoly - varázslatos játék karácsony a beszámoló


Szerencsésnek érzem magam, mert ilyen barátaim vannak, mert elvihettem sok emberhez a kezdeményezést s mert kisfiam örömmel adakozott más gyermekeknek. Boldogabb volt az ünnepem, mint bármikor máskor...

Talán, már tudod miről is beszélek, PinkAnyuként is támogattam egy civil kezdeményezést.
Erről olvashattál itt a blogomban korábban.

Szabó Pál Szasó barátom, és segítő angyal társai, igazi összefogásról tanúskodtak a pici gyermekekért karácsonykor.
Minden évben (immár 5 éve), játékgyűjtést szerveznek és viszik szerte a kórházakba, azoknak a gyermekeknek akik karácsonykor is bent kell hogy legyenek kórházban. Sajnos ők nem ünnepelhetnek otthon, családi körben, ünnepi asztal mellett a fények meghitt varázsában. Nekik a kórházi neon fény jutott, s ez roppant megviseli őket, a gyermekeket... A kórházi kezelés pedig hatalmas anyagi és érzelmi terhet ró a szülőkre, még ha "csak" egy lábtörésről vagy tartós betegségről is legyen szó.

Ezek az angyali emberek a beteg gyermekeknek és szüleiknek is őszinte gyermeki  mosolyt varázsoltak az arcukra. Hálás vagyok a sorsomnak, hogy én is segíthettem.

És igen, köszönöm nekik, nektek kedves olvasóim, hogy azt a kedves mosoly-ívet segítettek megrajzolni a sápadt vagy elgyötört kis arcocskákra, és újra hitet adni a szülőknek az emberi jóságban.

Egy kis fotó- beszámoló nektek, az én hőseimről, mert hősök a beteg gyermekek, a szüleik, Szasóék és ti is, mindenki, aki részt vett a szervezésben az adakozásban!

Tolmácsolnám Szasó köszönő szavait:

"Nem tudom mindenkinek egyesével megköszönni, gondolom ebből nem lesz sértődés......szóval, aki akár csak egy kocsival is segített annak respect, meghajlok mindenki előtt......köszönöm, jövőre ugyan így.....szuper volt, Heim Pál Belgyógyászat, Nephorológia; Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet; Fővárosi Önkormányzat Csecsemőket, Kisgyerekeket és Fogyatékosokat Befogadó Gyermekotthon, Fóti Gyermekváros..... – Neuwelt Zsuzsanna, Kocsis Gábor, Szilvia Őszi, Széki Attila, Szabó Pál Szasó és Kardos Csilla Régimódi Virágüzlet társaságában"





Köszönöm mindenkinek a barátaim nevében is.
Jövőre ugyanígy! 

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést.

Puszi: PinkAnyu


Ha tetszett ez a bejegyzés oszd meg másokkal is.

Stresszes vagy? Kapcsolódj ki! Kvízeket, fejtörőket itt találsz: TESZTEK, KVÍZEK

Blogom friss, naprakész Facebook oldala: PINKANYU

A Facebook legpozitívabb csoportja: POZITÍVAN ÉLŐK



Képek forrása: Szabó Pál Szasó Facebook, Szilvia Őszi Facebook, Kocsis Gábor Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Amikor a halálból jöttem vissza - Pink lelkem tükre

  Sokszor azon kapom magam, hogy mosolygok. Csak úgy, látszólag különösebb ok nélkül.